Golcü Raul gibi olsun!


Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, tek vuruşlarda etkili ve topu kaleye sokabilen bir transfer yapılmasını istedi, siyah-beyazlı yönetim çalışmalarını hızlandırdı


YENİ transferleri ve farklı Vikingur galibiyetiyle sezona muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş"ta teknik direktör Schuster, yakalanan havaya rağmen elindeki kadroyu daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılara imza attığı ilk günden bu yana hücum ağırlıklı bir futbol oynayacaklarını ve göze hoş gelen bir bir oyun sergileyeceklerini ifade eden Schuster, bu iddiasını gerçekleştirebilmek için yönetimden golcü alınmasını talep etti.

KADRODA yer alan isimlerin gerek geçen sezonki istatistikleri gerekse hazırlık maçlarındaki performansını beğenmeyen Alman hoca bu golcünün ceza sahası içinde tek vuruşlarda etkili ve topu kaleye sokabilecek yetenekte bir oyuncu olmasını istiyor. Yönetim, Real Madrid"de Mourinho"nun gelmesinin ardından gözden çıkarılan Raul"a yönelirken, bu oyuncunun transferi eşinin Türkiye"ye gelmek istememesi nedeniyle başlamadan bitmek zorunda kalmıştı.


ALTIDORE UYMUYOR

SİYAH-beyazlıların gündemine aldığı iddia edilen Villarreal"in ABD"li yıldızı Altidore ise Schuster"in çizdiği profile uymazken, siyah-beyazlılar Raul ayarında bir oyuncu bulabilmek için çalışmalara başladı.


Daum"un evini beğenmedi

BEŞİKTAŞ"IN yeni hocası Bernd Schuster"in eşi Elana, İstanbul"da ev bakarken, kendisine gösterilen F.Bahçe"nin eski hocası Daum"un evini beğenmediği ortaya çıktı. Bayan Schuster"in villada yalnız oturmak istemediği için Daum"un evini tercih etmediği öğrenilirken, siyah-beyazlılar şimdi site içinde ev arıyor.

Vatan