Asbaşkan Levent Erdoğan da, "Kendisini herhalde Avrupa"ya satacaklar" yanıtını verdi.

NOBRE, resti çekti... Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu ve menajeri Juan Figer ile yaklaşık 2 ay boyunca yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Figer"in, Nobre için yıllık 2.5 milyon Euro istemesi, Beşiktaş Yönetimi"nin geri adım atmasına neden oldu.

Nobre"nin en büyük avantajının Türk olduğunu belirten Uruguaylı menajer, "Kendisi Türkiye"nin değil, Avrupa"nın da sayılı forvetleri arasında. Ancak Beşiktaş, yıldız oyunculara gereken parayı vermiyor. Biz başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulundan yıllık 2.5 milyon Euro istedik. Kendileri bu parayı verirse sözleşme imzalarız. Aksi taktirde ayrılırız" dedi.

Avrupa"ya satacak herhalde

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Nobre konusundaki tek yetkilinin Mustafa Denizli olduğunu söyledi. Siyah beyazlı yönetici, Figer"in daha önce de imza parası istediğini hatırlatarak, "Daha önceden imza parası olarak 3 milyon Euro istemişti. Bundan vazgeçti, 2 milyon olan yıllık ücreti 2.5 milyon Euro"ya çıkarttı.

Herhalde Juan Figer, Nobre"yi yurt dışında bir takıma göndermek istiyor. Onun için de sürekli parasal konularda sıkıntı yaratıyorlar. Bizler Beşiktaş"ın menfaatleri doğrultusunda karar veriyoruz" yorumunu yaptı.

Erdoğan, golcü oyuncu için son kararı teknik direktör Denizli"nin vereceğini belirtti. Nobre"nin ayrılma ihtimaline karşılık da bir oyuncu arama ekibi kurduklarını ifade eden siyah beyazlı yönetici şu ifadeleri kullandı: "Sezon sonunda Denizli gidecek-kalacak oyuncuların listesini verecek. Şu anda yurt içinde ve yurt dışında oyuncu arayan bir ekibimiz var. Bu ekipten bizlere çeşitli oyuncuların isimleri geliyor."

HÜRRİYET