Fenerbahçe başkanı yakın çevresine "Real Madrid, Milan, Manchester United gibi dev kulüplerde forma giyen süper bir yıldız futbolcuyu transfer edeceğiz" dedi... Yıldırım'ın sözleri sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Görüşmelerin devam ettiği, en geç haftaya bu yıldızın açıklanacağı öğrenildi.

Dış transferde şu ana kadar Chelsea'den alınan Miroslav Stoch dışında sessizliğini koruyan Fenerbahçe'nin çok büyük bir bomba patlatmaya hazırlandığı bildirildi.

Geçen sezon ligde ve kupada yaşanan başarısızlığı unutturmak isteyen başkan Aziz Yıldırım'ın geçmişte Fenerbahçe forması giydirdiği Nicolas Anelka, Roberto Carlos ayarında bir dünya yıldızını daha sarılacivertli takıma kazandırmak için harekete geçtiği ifade edildi.

BİRAZ SABREDİN!..

Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine, "Sıradan oyuncuların bize fayda getirmediğini gördük. Milan, Manchester United, Real Madrid gibi Avrupa devlerinde oynayan bir futbolcu transfer edeceğiz. Biraz daha sabredin. Bu transfer gerçekleşince herkes onu konuşacak" dediği öğrenildi.

Yıldırım'ın bu sözleri taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Pazarlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerin, en geç bir hafta içinde bu ismi açıklayacağı belirtiliyor.

ODASI BİLE HAZIRLANDI
Alınacak yeni yabancının Belçika kampında kalacağı odanın hazır bekletildiği bildirildi. Bu yıldızın 28 yaşındaki İbrahimoviç olabileceği iddiası bile taraftarları mest etti.

İSMET TAHTALI: BARCELONA İLE DOKULARI UYUŞMADI
Barça, İbrahimoviç için İnter'e Eto'o'nun yanı sıra 45 milyon euro bonservis ödendi. İsveçli golcüyle de 5 yıllık 46 milyon euro'ya sözleşme imzalandı. Bu da senede 9.2 milyon euro demek. Bu maliyetle 41 resmi maçta sadece 21 gol atması eleştirileri de getirdi. Bazı yöneticilerin, "Çok iyi bir golcü olabilir fakat doku uyuşmadı" açıklamaları ve David Villa'nın takıma katılması yolların ayrılabileceğinin işareti.

fotomaç