G.Saray, S.Donetsk forması giyen Brezilyalı için eski hocasından yardım istedi. Lucescu devreye girdi ve sambacının satılmasına onay verdi.

Galatasaray eski teknik direktörü Mirca Lucescu'nun geçtiğimiz hafta Türkiye'ye gelmesinin arkasında bir transfer hikayesi çıktı.

G.Saray, S.Donetsk forması giyen Brezilyalı için eski hocasından yardım istedi. Lucescu devreye girdi ve sambacının satılmasına onay verdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Jadson'u işini bitirmek üzere. Sambacı için devreye giren isim ise Mircea Lucescu. Orta sahaya takviye yapacak olan Cimbom, Lucescu'nun takımının 10 numarasına gözünü dikti.

Geçen hafta İstanbul'a gelerek eski yönetici Abdürrahim Albayrak'ı ziyaret eden Rumen çalıştırıcı, Brezilyalı oyuncunun transferi için rol oynadı.

Galatasaray yönetimi, Jadson için eski hocasından Albayrak aracılığıyla yardım istedi. Shakhtar Başkanı Akhmedov ile görüşen tecrübeli hoca, "Jadson'un oynadığı bölgede alternatiflerim var. Satabiliriz" raporu verince, Galatasaray'da 5 milyon Euro'luk bir teklifle Ukrayna ekibinin kapısını çaldı.

Lucescu'nun eski kulübü için aracı olmasına rağmen Shakhtar Başkanı, Cimbom'un teklifini tatmin edici bulmadı. Jadson'un transferine ancak 8 milyon Euro karşılığı onay verileceği öğrenildi. 3 milyon Euro'luk fark için görüşmeler sürüyor.

Elano'dan iki gömlek üstün

Lucescu, Galatasaray'a transferi gündemde olan futbolcusu Jadson'u övdü. Brezilyalı oyuncu için tecrübeli hoca, "Elano'dan iki gömlek daha üstün. Liderlik yapacak bir oyuncu olması onun en büyük artıları" diye konuştu.

Vatan