Başta Alex ve Emre olmak üzere birçok oyuncu, Aziz Yıldırım"la yaptıkları görüşmelerde Kocaman"ın göreve gelmesi gerektiğini söylediler.

F.BAHÇE yönetiminin, şampiyonluğun kaybedildiği andan beri ilk tercihi olan Aykut Kocaman"ın teknik direktörlüğe doğru yürüdüğü bugünlerde en büyük destekçileri futbolcular oldu.. Sezon başında başkan Aziz Yıldırım tarafından sportif direktör olarak yuvasına döndürülen Kocaman konusunda istekli ama kararsız olan sarı-lacivertlilerin fikrini sabitleyen, takımın ta kendisiydi.

BAŞTA takım kaptanları Alex de Souza ile Emre Belözoğlu olmak üzere birçok futbolcu, Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yaptıkları sohbetlerde Aykut Kocaman"ı öve öve bitiremediler.. Yıldırım"a “Biz onun teknik direktör olmasını çok istiyoruz. Bizimle çok ilgileniyor. Tek tek hepimizle sohbet ediyor. Maçlardan sonra olumlu ya da olumsuz yanlarımızı söylüyor. O bizim hem hocamız hem abimiz” diyen futbolcular, zaten Kocaman"ı isteyen başkana net kararı aldırmada yardımcı oldular.

FERGUSON MODELİ

BU arada Kocaman"ın, takımın başında kalması istendiğinde, Yıldırım"a bir rapor verdiği öğrenildi.. Bu raporda Alex Ferguson modelinden bahseden ve bunu uygulamayı teklif eden Kocaman"a nasıl bir cevap gelecek bilinmiyor.. Aykut hoca "Ferguson modeli" derken, İskoç hocanın M.United"da sportif direktörlükle teknik adamlığı beraber götürmesini kastediyor..

YARDIMCISI KARTAL

AYRICA yönetimin takımın başına getireceği Aykut hoca, ekibini de kurmaya başladı. Başkan Aziz Yıldırım"la yaptığı görüşmede F.Bahçe Futbolcu İzleme Komitesi"nde de görev alan, Sivasspor"u Süper Lig"e çıkartan eski sarı-lacivertli sağbek İsmail Kartal"ın yardımcısı olması yönünde isteğini bildirdi.. Yani Kocaman"ın yardımcılığını çok iyi arkadaşı olan Kartal yapacak.

Semih gitmesin diye UĞRAŞIYOR

F.BAHÇE"DE artık yeni görevine başlamayı bekleyen Aykut Kocaman, takımını kurmak için çalışmalara başladı.. Devre arasında yönetimle yaşadığı sözleşme krizi yüzünden başkan Aziz Yıldırım"ın sırt çevirdiği Semih Şentürk"e Kocaman kanat germeye karar verirken, bu doğrultuda çalışmalarına da başladı..

BAŞKANA her fırsatta “Semih kalsın” diyen Aykut hoca, şu andan itibaren tüm enerjisini milli forvetin takımda tutulması için harcayacak. Hatırlanacağı gibi Semih, son açıklamasında "Daum giderse kalırım" demişti.

Rıdvan Dilmen: Yüzde 100 doğru karar

AYKUT Kocaman"ın F.Bahçe"ye teknik direktör yapılması yüzde 100 doğru bir karar olur.. Ama tek şartla: Bu karar eğer verildiyse hemen ilan edilmesi gerekiyor.. Aykut"un isminin öne atılarak tartışmaya açılması, sonradan teknik direktör için handikap oluşturur.. Benim de başıma gelmişti aynı şey.. Benden önce Mustafa Denizli"nin adı öne atılmıştı, sonra göreve geldikten sonra sıkıntı yaşamıştım.. Bildiğim kadarıyla F.Bahçe, önce Daum"un durumunu çözmeye çalışıyor.. Aykut"a gelince.. Onun daha evvel çalıştığı kulüplerde oynayan pek çok futbolcu tanıyorum.. Hepsinin ortak olarak söylediği şey şu: Aykut Kocaman çok yetenekli bir teknik adam.. Ve her şeyden önemlisi F.Bahçe"nin çocuğu ve bu koltuğun ağırlığını kolaylıkla kaldırabilir..

H.Ali Atasoy: Direktör kalmalı

Kocaman çok önemli bir figür. Nasıl ve neden gönderildiği herkesin malumu. Yeniden dönüşünün de "Kocaman" sembolik anlamı var. Vefa Küçük"ün başına konulan rakı kadehinin rövanşı alınmıştır. "Sportif Direktörlük" rolünde ısrar etmeli, kulubün geleceği adına bunu sürdürmeli...

O da yetmez mutlaka başarmalı. Kesinlikle eşofman giyip, sahaya inmemeli. Kaldı ki, daha önce üstüne basa basa söyledikleriyle ciddi bir çelişki içine düşer. Ayrıca Daum"un "kuşlar" kanalıyla el altından yaydığı paranoyanın da "haklı" olduğu ortaya çıkar ki yakışıksız bir durum olur

Vatan