Gelecek yıl için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Almanya'nın Eintrach Frankfurt takımında oynayan Michael Fink ile ilgilendiği öğrenildi. Bundesliga'nın en iyi ön liberoları arasında gösterilen Fink bu yıl tüm maçlarda görev aldı. Başarılı orta saha oyunucusu sadece sezonun ilk maçında sonradan oyuna girerken, diğer 24 maçta ilk 11'de sahaya çıkarak toplam 2128 dakika forma giydi. Takımının değişmez isimlerinden olan Fink, her maçta 90 dakika oynayarak iyi bir performans ortaya koydu.

GOLCÜ ÖZELLİĞİ DE VAR


Orta sahada oynamasına rağmen ileri çıkışlarıyla da dikkat çeken Fink bu yıl 4 gole imza attı. Alman futbolcunun Ernst ile yakın temasta bulunduğu ve aynı menajerlik firmasının oyuncusu olduğu öğrenildi. Haziran ayında sözleşmesi bitecek tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'a yakın olduğu sinyallerini veriyor. 1.82 boyunda ve 27 yaşındaki futbolcu daha önce Arminia Biefeld takımında da oynamıştı. Fink'in adı geçen yıl da G.Saray'ın gündemine gelmişti.


Nobre belirsizliği Denizli'yi sıkıyor


Beşiktaş, Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları süren Nobre, İbrahim Toraman ve Serdar Özkan katılmadı. Delgado ile Gökhan Zan ise takımdan ayrı çalıştı. Bel fıtığı başlangıcı tespit edilen Nobre'nin tedavisine başlanırken, durumunun maç günü netleşeceği açıklandı. Denizli'yi Nobre'nin sakatlığı düşündürüyor.