F.BAHÇE"DE bir devir daha yavaş yavaş kapanıyor.. Ama bu sefer diğerlerinden çok farklı.. Sarı-lacivertli formayla sadece kendi taraftarını değil, Türkiye"yi kendine aşık eden Alex de Souza, gollere, asistlere boğduğu F.Bahçe"deki son sezonunu geçirecek olmanın hüznünü yaşıyor..

SARI-LACİVERTLİ formayla 254 maça çıkıp 121 gol, 119 asistlik bir performans sergileyen ve F.Bahçe tarihinin en çok forma giyen yabancısı olan Uche"ye (293) yaklaşan Brezilyalı yıldız, sezon sonu bitecek sözleşmesi sonrası daha önce de söylediği gibi ülkesinde futbol yaşantısını sonlandıracak.

İLK YILINDA ŞAMPİYON OLMUŞTU

YÖNETİME bu konu hakkında bilgi veren Alex, Cruzeiro"da 1-2 yıl oynadıktan sonra F.Bahçe"nin de içinde olmasının beklendiği bir jübileyle futbolu bırakacak. Bu doğrultuda çalışmalara başlayan kaptan, eşi Daianne"in Temmuz"un ilk haftasında gerçekleşecek doğumundan sonra ilk kez İstanbul"da yalnız kalacak.

BREZİLYA"DA kalarak oradaki düzeni kuracak olan bayan Alex, yeni doğacak çocuğuyla da daha fazla vakit geçirmek istediğini söyledi.

TAKIM arkadaşlarıyla tatile gitmeden önce ufak bir görüşme yapan 10 numaları yıldız, “İlk sezonumda şampiyonluk yaşamıştım.. Son yılımda da bunu yaşayıp, aklım arkada kalmadan gitmek istiyorum” ifadelerini kullanarak ayrılacağını ve sözleşmesini uzatmayacağını belirtti.

KAMPANYA BAŞLATILACAK

FUTBOLCULAR ise 28 Haziran"da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarıyla birlikte kaptan Alex için takım içinde kampanya başlatmayı düşünüyorlar... "Kaptanı uğurluyoruz" tadında bir motivasyon şekli düşünen sarı-lacivertli futbolcular konuyu yönetime de bildirip, ortak hareket de edebilirler.

KARİYERİNDE 835 maça çıkıp attığı 320 golün yanına 255 de asist yapan kaptan, İstanbul"dan ayrıldığında Kanarya ne yapacak merak ediliyor.. Çünkü artık "F.Bahçe" ismiyle özdeşleşen ve hangi hoca gelirse gelsin taktiğini üzerine kurduğu Alex, sarı-lacivertli camia için resmen fenomen!

Vatan