* Bülent Korkmaz"ın imha planı hazır: Lincoln sahaya, Topal stopere, Balta sola dönüyor
* Antep"e götürülmeyen Lincoln"den Başkan Adnan Polat"a büyük söz: Siz hiç merak etmeyin...
* Servet Çetin seferberliği son buldu. Ancak "Bionik Adam"dan gelen haber, bu kez hiç de iyi değil...
* Bu maç berabere bitmez... İnternetteki "derbi kapışması" sonuçlandı: Galatasaray galip!
* Arda Turan"dan taraftara iddialı mesajlar var: Hakkını vererek kazanacağız...


Ortaköy"deki Four Seasons Otel"de yapılan GS Mobile tanıtım toplantısı sonrasında Başkan Adnan Polat ile Cassio Lincoln arasındaki derbi sohbeti dikkati çekti. Hayli sıcak görüntülere sahne olan diyalog şu şekilde gerçekleşti:

Polat: Pazar günü için hazır mısın Lincoln?
Lincoln: Hazırım Başkan, görev bekliyorum.
Polat:
Sana güveniyorum, bunu hiç unutma.
Lincoln: Merak etmeyin Başkan, güveninizi boşa çıkarmam.

Cem Davran"dan gönderme
Tanıtım organizasyonunun sunuculuğunu yapan ve koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu sık sık vurgulayan oyuncu Cem Davran"ın, Lincoln"e yaptığı imalı espri, salonda gülüşmelere neden oldu. Lincoln"ün, “Galatasaray"ın 25 milyon taraftarı var ve bu hatta ilgi göstereceklerdir. Brezilya ile sık sık konuşmak için ben de bir tane istiyorum” demesi üzerine Davran"ın, “Bir hat verelim de sık sık gitmek zorunda kalmasın çocuk” sözleri salonda kahkahalarla karşılandı. Bunun üzerine Arda Turan"ın, “Hat verilmezse ben de giderim” demesi üzerine Davran, “Sen ancak Kars"a kadar gider, sonra da geri gelirsin” yanıtını verdi.

Üstünel elini uzatmadı
İzinsiz olarak ülkesine gittiği gerekçesiyle 110 bin Euro"luk para cezası kesilen Lincoln ile cezanın verilmesinde başrol oynadığı ileri sürülen Haldun Üstünel arasında esen soğuk rüzgârlar, dünkü GS Mobile tanıtımına da damgasını vurdu. Podyuma gelen futbolculardan Arda Turan ve Harry Kewell"la oturduğu masadan el sıkışan futbol şubesi üyesi Haldun Üstünel"in, Lincoln"ün gelişinde elini uzatmaması dikkatlerden kaçmadı. - fanatik