Lig TV'nin açıklamasına göre, Sportif Direktör Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmeyi planlayan sarı lacivertliler, 17 Haziran'da İstanbul'a gelecek olan Alman hoca ile masaya oturarak, sözleşmesinin fesh edilmesini görüşecekler.

İspanya'nın Mallorca Adası'nda tatilini sürdüren ve bağırsaklarından küçük bir operasyon geçiren Alman hoca, görevine son verilmesiyle ilgili henüz kendisiyle kimsenin görüşmediğini söyledi ve "Fenerbahçe ile iki yıllık daha sözleşmem var ve görevimin başındayım" dedi.

Daum, "Daha önce 15 Haziran'da Türkiye'de olacaktım ama küçük bir operasyon geçirdiğim için 17 Haziran'da geleceğim. Türkiye'deki spekülasyonlarla ilgilenmiyorum. Şu anda Fenerbahçe Teknik Direktörü olduğum için üç kulüpten gelen teklifi görüşme gereği bile duymadım" diye konuştu.

Alman hoca ayrıca Türkiye'nin ikinci vatanı olduğunu da belirterek, "Oğlumun Almanya'dan çok İstanbul'da arkadaşı var. Bu yüzden 19 Haziran'da oğlumun doğum gününü İstanbul'da kutlayacağız" ifadesini kullandı.

Fenerbahçeli yöneticilerin Daum'un sözleşmesini feshetmek için nasıl bir yol izleyecekleri merakla beklenirken, gerekirse Alman hoca kulüp içinde farklı bir görev teklif edilebileceği de ileri sürüldü.

Milliyet