Fenerbahçe ve Milli Takım"ın sağ kanattaki başarılı ismi Gökhan Gönül, Avrupa"nın üst düzey kulüplerinin gündeminden bir türlü düşmüyor. Alman devi Bayern Münih"in ardından ortaya çıkan yeni taliplerin de Gökhan ile ciddi biçimde ilgilenmesi, sarı lacivertli takımın bu oyuncuyu elinde tutmakta zorlanacağının işareti. Son olarak İspanya ile oynadığımız iki maçta izlenen milli futbolcu ile İngiliz, İspanyol, İtalyan ve Alman takımları yakından ilgileniyor.

Sarı lacivertli kulüp ile iki yıllık daha sözleşmesi daha bulunan yıldız futbolcunun Londra"da yaşayan menajeri Ali Egesel, transfer söylentilerini kulüp ismi vermeden yorumladı. Gökhan"ın çok karakterli bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Egesel, kulübü ile sözleşmesi devam eden savunma oyuncusuna bugüne kadar resmi bir teklif gelmediğini dile getirerek şunları söyledi:

Top Fenerbahçe"de

"Gökhan kısa zamanda uzun yol aldı. Avrupa"dan birçok kulübün de onunla ilgilendiğini biliyoruz. Ancak biz prensip olarak kulübü ile sözleşmesi devam eden bir oyuncu için medyaya malzeme olmak istemiyoruz. Şu aşamada bazı görüşmelerin olduğunu söyleyebilirim. Ancak Gökhan ile ilgilenen kulüplerin öncelikli olarak Fenerbahçe ile anlaşması gerekiyor. Yönetimin bu konuda vereceği karar çok daha önemli."

Son haftalarda sakatlığına rağmen fedakarlık yaparak oynayan milli futbolcunun Fenerbahçe forması giymekten büyük mutluluk duyduğuna işaret eden Egesel, "İspanya"dan iki üst düzey kulüp sezon sonuna doğru Fenerbahçe"ye resmi teklif getirebilir" diye konuştu.

Devler sırada

Daha önce Arthur Zico"nun da Rusya"ya götürmek istediği Gökhan Gönül"ün İspanya"dan Valencia, Villareal, İngiltere"den Liverpool, Arsenal, İtalya"dan Roma ve Lazio"nun yanı sıra Almanya"dan da Bayern Münih ve Schalke"nin listesinde olduğu bildirildi.

Antrenmana katılmadı

F.BAHÇE, yarın ligde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, sağ ayak bileğinden sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, Alex ile birlikte tesislerde çalıştı. Başarılı futbolcunun bugün MR"ının çekileceği bildirildi.