Yaklaşık 3 gündür yazılı ve görsel basında yer alan "Sercan Fenerbahçe'de. Genç futbolcu 8 milyon Euro ve Vederson karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olacak ve 4 yıllık imza atacak" iddiaları, aynı şekilde 3 gündür ısrarlı biçimde yalanlanıyordu. Sarı lacivertli kulüpten bugün bir yalanlama daha geldi !.. İşte Sercan'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki iddiaların artık son bulması gerektiğini belirten o açıklama:

"Bugün pek çok gazetede Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın, sarı lacivertli renklerimize transfer olacağı yönündeki asılsız haberlerine devam ettiğini görmekteyiz.

Bu iddiaları resmi internet sitemizden defalarca tekzip etmemize karşın, pek çok gazetenin, yanlı ve yalan haberler yapmayı sürdürerek, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimini zor duruma düşürmeye ve taraftarlarımızı bu yönde bir beklenti içine sokmaya çalıştıklarına bir kez daha tanık oluyoruz.

Birkaç gazete daha fazla satmak uğruna, gazetecilik etiği ile bağdaştırılması mümkün olmayan bu yöntemlere başvuranları anlamakta güçlük çekiyoruz. Ancak bu yolda ilerlemeyi alışkanlık haline getiren "gazetecilerin", okurların gözünde inandırıcılıklarını ve kredilerini yitirdiklerinin de farkındayız.

Ayrıca, yarından itibaren bu gazetelerin, inşa ettikleri bu yalan haberlere, "Daum istemedi" "Daum takas istemedi" "Transfer son anda yattı" "Bursa cephesinde son dakika pürüzü" gibi asılsız iddialarla bahane arayacaklarını bilmekteyiz.

Taraftarlarımızı, bu haberlere itibar etmemesi konusunda bir kez daha uyarmayı bir görev biliyoruz."