Önder, nişanlısını Volkan"dan kıskanıp kapıyı yumruklamış!

Fenerbahçeli ünlü futbolcu Önder"in ayrıldığı nişanlısı Kübra Aslan konuştu: Önder"e, birileri benim Fenerbahçe"nin ikinci kalecisi Volkan ile birlikte olduğunu söylemiş. Olay günü içkili gelip bana yumruk savurdu. Ancak yumruğu mutfak kapısının camına geldi, her yer kan oldu

Altı ay önce cam sehpanın üzerine düşmesi sonucu bileği kesildiği iddia edilen FB"li Önder Turacı"nın ayrıldığı nişanlısı Kübra Aslan, ilginç açıklamalarda bulundu. Zeytinli"de yapılan bir güzellik yarışmasında 2. seçilen genç kız şunları söyledi:
“Önder benim takım arkadaşı Volkan Babacan"la ilişkim olduğunu sanıyordu. Bu yüzden benden telefon kayıtlarımı istedi. Bir gece de eve sarhoş gelip annesinin yanında bana vurmak istedi. Ben eğilince yumruğu arkamdaki kapının camını kırdı. Her taraf kan oldu. Hastaneye kaldırıldı. Bu olaydan kısa bir süre sonra da ayrıldık.”

Kübra Aslan bu ayrılığın ardından Volkan Babacan hakkında Kadıköy Adliyesi"nde suç duyurusunda bulunduğunu da belirterek dilekçesinde “Volkan Babacan, nişanlım Önder"e benimle ilişki yaşadığını söylemiş, aleyhimde iftira, yıpratıcı konuşma yaparak nişanımı bozmuştur” iddiasında bulundu.


Önder Turacı"nın ise konuyla ilgili olarak savcılığa verdiği ifadede “Kübra ile bana sadık kalmadığı için ayrıldık. Elimde Kübra"nın Volkan (Babacan) ile sinemadan el ele çıkarken görüntüleri var” dediği, hatta savcılığa bu CD"yi teslim ettiğini öne sürüldü. Öte yandan FB"li iki isim Önder Turacı ve Volkan Babacan arasında yaşanan bu aşk üçgeninin şampiyonluğun kaçırılmasında önemli bir rol oynadığı da iddia edildi.

Güneş"te yer alan habere göre Fenerbahçeli Önder"in nişanlısı Kübra Aslan “Volkan Babacan ile ilişkim olmadığını ispat etmek için Önder"in yanında Volkan"ı aradım. Megafonu açıp "Volkan ben seninle birlikte oldum mu" diye sordum. O da bana "Böyle bir şey olamaz, çünkü ben senin ablan ile birlikteyim" deyince Volkan
biraz rahatladı” dedi.

İşte Kübra Aslan"ın iddiaları:

*FB"li Selçuk Şahin"in kız arkadaşı Ayfer (Çakır) güzellik yarışmasından arkadaşımdı. Beni Önder Turacı ve Volkan Babacan"la Ayfer tanıştırdı. O gece yanımda ablamda vardı. Volkan ablamla yakınlaştı ve sevgili oldu. Bu ilişkinin ardından Ayfer bana “Volkan ablandan değil senden hoşlanıyor” dedi. Sonra Önder"e de gidip “Volkan ile Kübra görüşüyor. Birlikte sinemaya, yemeğe gittiler” demiş. Bunun üzerine Önder bana olan güvenini yitirdi ve cep telefonumdaki mesaj kayıtlarımı istedi.

* Önder"in bileğinin kesilip, hastanelik olduğu gece ise şunlar yaşandı: “Önder bara gitmiş, içmiş. Yanında da bir kız varmış. Önder"i aradım, telefonunu açmadı. Gece geç saatlerde eve geldi, çok sarhoştu. Benden içki istedi vermedim. Bunun üzerine bana yumruk salladı, ben eğilince yumruğu arkamdaki kapının camına girdi. Bu olaydan kısa bir süre sonra ayrıldık. Ama ayrılık nedenimiz Volkan Babacan değil. Önder beni aldattı diye bu ilişki bitti. Zaten uğradığım iftira yüzünden Volkan Babacan"a hakaret davası açtım.

Vatan