Sadece Fotomaç'ın elde ettiği bilgilere göre, F.Bahçe ile Kayseri yönetimi Mehmet Topuz için 5 milyon euro'ya el sıkışmak üzere. Bilica'da da anlaşma sağlanması artık an meselesi.

Geçen hafta içinde yapılan görüşmelerde dev adımlar atıldı Kayserispor, 5 milyon euro'ya 'Evet' deme noktasına geldi.

ATEŞ GİBİ TAKIM GELİYOR

Bu sezonun hayal kırıklıkları yaşayarak geçiren Fenerbahçe, deyim yerindeyse baştan yaratılıyor. Camianın üzerindeki ölü toprağını kaldırmak isteyen yönetim, Tuncay'lı, Aurelio'lu, Appiah'lı kadro kalitesinde bir takım kurmak için kolları sıvadı. Kapalı kapılar arkasında yeni teknik direktör arayışları sürerken, bir yandan da transferi düşünülen yıldızlar için gizli çalışmalar yapılıyor. Sarı-lacivertli yönetim, geçen hafta dev bir adım attı.

BÜYÜK ÖLÇÜDE BİTİRDİ

Yönetim, uzatmalı aşkı Mehmet Topuz için Kayserisporlu yönetimle yeniden temasa geçti. Yüz yüze ve yoğun bir telefon trafiği kurularak yapılan görüşmelerde taraflar anlaşma noktasına geldi. Fotomaç'ın istihbaratı, 5 milyon euro'ya iki kulübün el sıkışmaya hazırlandığı bilgisini edindi. Ulaştığımız kaynaklar, "Bu iş büyük ihtimalle bitti. Topuz, Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" yorumunu yaptılar.

SABAH