Adnan Polat mı yoksa Rijkaard mı gidecek? Tuhafıma giden bir şey var. Adnan Sezgin"in aleyhine bağırdılar. Rijkaard"a yarım ağız ama Adnan Polat"a bağırmadılar. Geminin kaptanı nasıl yırtar?

Galatasaray"ın 2-0 kaybettiği Bursaspor maçında taraftarın Sportif Direktör Adnan Sezgin"i hedef alan protestolarının organize bir hareket olarak yorumlandı. Yazarımız Erman Toroğlu, Kanaltürk"teki Telegol programında kafaları karıştıracak bir iddiada bulundu; “Taraftara protesto edin diye para dağıttılar.”

İyiye gitme şansı yok

Toroğlu, şu ifadeleri kullandı: “Çok net bir şey gözüktü. Adnan Polat mı, yoksa Rijkaard mı gidecek? Tuhafıma giden bir şey var. Adnan Sezgin"in aleyhine bağırdılar. Rijkaard"a yarım ağız ama Adnan Polat"a bağırmıyorlar. Geminin kaptanı bu konuda nasıl yırtar? Kavganın asıl nedeni olarak, yeni açılacak stattan gelecek rant paylaşımını gösteriyorlar. Yeni statta (Türk Telekom Arena) büfe, loca ve çok değişik yerler var. Yönetim aleyhine bağıranlara maddi çıkar sağlanacağı, para gönderileceği iddiaları var. Bunları duydum. Bir şeyler değişmeli ya da Rijkaard gidecek. Bir çaresi bulunacak. Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin yumurtalarını tokuşturup bir yere varamaz. G.Saray taraftarı "Mayıs"tan beri perişanız" diyor. G.Saray daha kötüye gidecek, iyiye gitme şansı yok.

İstekleri karşılandı mı?

Galatasaray sezonu erken açsaydı, durum farklı olabilirdi. G.Saray"da umut yok, ateşleme yok. Beşiktaş ve F.Bahçe toparlar ama G.Saray olmaz. Bir şok lazım G.Saray"a. Ya Polat ya da Rijkaard gidecek. Frank Rijkaard için kötü diyorlar ama istekleri karşılandı mı, bunu kimse konuşmuyor.

Vatan