Teknik direktör Luis Aragones'in verdiği izinle dünü dinlenerek geçiren sarı-lacivertliler, Samandıra Kamp Merkezi'nde 1,5 saat süren bir çalışma
yaptı.

Isınma ve koordinasyonun ardından istasyon çalışmaları yapan sarı-lacivertli ekip, daha sonra iki grup halinde pas ve 3 grup halinde yarı sahada dönüşümlü çift kale maç yaptı.

İstasyon çalışmasında, dayanıklılık ve çabukluk üzerinde duruldu. Emre, antrenmanın sonunda tek başına sahada koşu yaptı.

Bu arada, teknik direktör Aragones, yarı sahada çift kale maça geçildikten sonra saha kenarında antrenmanı izleyen istatistikçisiyle tesislere girdi ve antrenmanın kalan bölümünde yer almadı.

ALEX SALONDA ÇALIŞTI

Sakatlığı nedeniyle tedavisi süren kaptan Alex çalışmasını salonda sürdürürken, Brezilyalı futbolcunun derbi maça yetiştirilmesinin zor olduğu öğrenildi.

Antrenmana, Eskişehirspor maçında hafif sorunları oluşan Gökhan Gönül ve Uğur katılmazken, iki futbolcu bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde koşu yapıp, çalışmalarına salonda devam ettiler.

Uğur'un Eskişehirspor maçında rakip futbolcu El Saka ile çarpışmasından dolayı sol gözünde şişlik ve morluk oluştuğu gözlendi. Sakatlığı bulunan yedek kaleci Mert de tesislerde tedavisini sürdürdü.

EDU VEDALAŞTI

Sağ diz çapraz bağlarında yırtık, yan bağlarında esneme tespit edilen Edu, tedavisini ülkesi Brezilya'da sürdürecek.

Brezilya'da ameliyat olacak sarı-lacivertli futbolcu, bu sabahki antrenmana koltuk değneğiyle gelerek takımla vedalaştı.

Sahanın kenarında, yönetim kurulu üyesi Neşet Yalçın'ın da bulunduğu sırada teknik direktör Aragones ile görüşen Brezilyalı futbolcu, bir süre antrenmanı izleyip tesislere girdi.

Yarın akşam saatlerinde ülkesine gidecek Edu, yeni sezon hazırlıklarına yetişmeye çalışacak.

SAMANDIRA'DA NEŞE HAKİM

Eskişehirspor karşısında alınan galibiyetle derbi öncesi havaya giren sarı-lacivertlilerin bugünkü çalışmasında başta Kazım olmak üzere futbolcuların neşeli tavırları dikkati çekti.

Kazım, antrenmanın son bölümünde esneme hareketleri yapıldığı sırada hareketleriyle takım arkadaşlarını güldürdü.

ALMAN FUTBOL OKULU ANTRENMANI İZLEDİ

Almanya'nın Glonntal kentinde faaliyet gösteren TaF Futbol Altyapı Okulu'nun öğrencileri antrenmanı izledi.

Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesisleri'nde hazırlık kampı yapan futbol okulunun öğrencileri, antrenmanın ardından tesislere giderek futbolculardan imza aldı. Antrenmanı teknik heyetin ve futbolcuların çok sayıda yakını da izledi.

Fenerbahçe, derbi maçın hazırlıklarını yarın basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

Sabah