Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin sözleşmesinin hala Futbol Federasyonu'na gönderilmediği ortaya çıktı.

Mustafa Denizli'nin federasyona verilmesi gereken sözleşmeyi imzalamadığı, futbolcularının alacaklarının ödenmesine kadar da imzalamayacağını bildirdiği öğrenildi.

Çeşme'ye tatile giden Denizli'nin hareketinden önce, "Benim alacağım hiç önemli değil. Burada futbolcularımın durumu söz konusu. Aylardır ödemeleri yapılmadı. 15 Haziran'a kadar ödemenizi bekliyorum" dediği, bu olmadan da imza atmayacağı belirtildi. Denizli'nin sezon öncesi hazırlık kampının programını bile yapmadığı, futbolcuların sezonun ne zaman açılacağından haberdar olmadıkları belirtildi.

Siyah beyazlı oyuncuların, alacaklarının ödenmemesine karşılık yönetimin Portekizli Ricardo Quaresma transferi için kulübü Inter'le 7 milyon Euro'ya anlaşmasına da tepki gösterdikleri ifade edildi. Quaresma ile görüşmeleri sürdüren yöneticilerin, Portekizli futbolcuya Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde 750 bin Euro da prim vaat ettikleri bildirildi. Quaresma Beşiktaş'ın teklifine "evet" derse, yılda 3.5 milyon Euro, takım Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa ise 4 milyon 250 bin Euro kazanacak

Vatan