Cimbom'a süpriz golcü

Haftalardır süren transfer çalışmalarına rağmen henüz kadrosuna yabancı bir oyuncu katamayan Galatasaray, gözünü yine Manchester City'ye dikti. Geçen sezon Elano Blumer'i aynı kulüpten transfer eden sarı-kırmızılıların bu kez de

'ya talip olduğu öğrenildi. İngiltere'nin önemli gazetelerinden Mirror, Galatasaray'ın Ekvadorlu orta saha oyuncusu için Manchester City'ye transfer teklifinde bulunduğunu okuyucularına aktardı. Yapılan haberde 22 yaşındaki Caicedo'ya geçen sezon kiralık olarak oynadığı Malaga'nın da talip olduğu ve iki kulübün büyük bir savaş içinde olduğu ifade edildi.

İNGİLTERE SEFERİ

Futbol şubesinin patronu Adnan Sezgin'in önümüzdeki günlerde İngiltere'ye giderek, Caicedo için 2. kez görüşme yapması bekleniyor. Manchester City'nin Ekvadorlu oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Galatasaray, bu rakamı aşağı çekmeye çalışsa da Malaga'nın da devrede oluşu sarı-kırmızılıları zor durumda bırakacak.

Sezgin'in İngilizleri ikna etmesi ve en geç perşembe günü Felipe Caicedo transferini bitirerek İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Hem orta saha hem forvette oynayabilen ve güçlü fiziği ile dikkat çeken Caicedo için teknik direktör Frank Rijkaard'ın da olumlu rapor verdiği öğrenildi.

fotomaç