BURSASPOR Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, yapacakları transferlerin ses getireceğini söyledi: “Avrupa"da başarılı olmak ve ligde istikrar yakalamak istiyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Transferlerimiz ses getirecek. Görüştüğümüz oyuncuların bonservisleri ellerinde. Büyük oranda anlaşma sağlandı ve el sıkıştık. Oyuncu satmayı düşünmüyoruz. Büyük takımlar karşımıza hep komik tekliflerle geldiler. Biz de onların yıldız oyuncularına talibiz. Bobo ve Holosko için Beşiktaş"a teklif yaptık, cevap bekliyoruz. G.Saray"dan da Baros"u istedik. Gelecek oyuncular direkt Şampiyonlar Ligi"nde oynama şansına sahipler..”

Satılmayacak futbolcu yok!

BURSA Başkanı İbrahim Yazıcı, kadrolarındaki birçok oyuncuya transfer teklifleri geldiğini, ancak normal şartlarda futbolcu satmayı düşünmediklerini açıkladı.. Süper Lig gibi "fair-play" ligini de şampiyon tamamladıkları için 1 milyon 250 bin TL"lik başarı priminin sembolik çekini alan İbrahim Yazıcı sözlerine açıklık getirdi: “Teklifler hep vardı. Mali sıkıntılarımız olmasına rağmen büyük rakamları hep ittik ve "satmıyoruz" dedik. Hedefiniz varsa, yıldızlarını satmaz, yıldız alırsınız. Buraya gelmek zor ama burada kalmak daha da zor..

HEDEFİMİZ şampiyonluktu ve oldu. Hep Bursa"nın rakamları yükseltmek için ortamı kızıştırdığı ileri sürüldü. Oyuncu satarım, ama öyle bir teklif gelmeli ki, uçuk olmalı. Satılmayacak futbolcu yoktur. Aksini söyleyen, yalan söyler. Normal şartlarda hiçbir futbolcumuzu satmıyoruz. Bizden oyuncu isteyen kulüplerden de futbolcu alabiliriz

Vatan