G.Saray bonservisi elinde olan milli golcüye 1.7 milyon Euro önerdi. Ancak Halil"in 2.5 milyon Euro"da ısrar etmesi transferi zorlaştırıyor.

G.SARAY, Milli Takım"ın golcüsü Halil Altıntop"a teklifini yaptı, beklemeye başladı. Ezeli rakipleri henüz transfer yapamamışken, 5 yerli oyuncuyu kadrosuna katan sarı-kırmızılıların gündemindeki son isim gurbetçi oyuncu oldu. Geçtiğimiz sezonu Eintracht Frankfurt"ta kiralık olarak geçiren Halil"in bu ay sonunda Schalke 04 ile olan sözleşmesi de sona eriyor. Bu oyuncuya bonservis ödenmeyecek olması transferi cazip hale getirirken, Halil"in menajeri Reza Fazeli de sarı-kırmızılıların teklifini doğruladı.

"ALTINTOP KARARSIZ"

TÜRKİYE"YE gelen Fazeli dün Radyospor"a yaptığı açıklamada G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile görüştüğünü doğruladı. Ancak İranlı menajer, sarı-kırmızılılarla gerçekleştirilen bu görüşmenin net bir sonuca ulaşmadığını belirterek “Halil"e Fransa ve İngiltere"den de teklifler var. Takım ismi veremem ama Halil kararsız, G.Saray"a cevabımızı 1 hafta sonra vereceğiz” diye konuştu.

İLK görüşmenin sonuca ulaşmamasının altında yatan gerçeğin ise milli oyuncunun istediği yıllık ücret olduğu ileri sürüldü. Buna göre bonservisi elinde olan Halil sarı-kırmızılılardan yıllık 2.5 milyon Euro talep etti. G.Saray yönetiminin teklifi ise 1.7 milyon Euro. Halil Altıntop"un rakamı indirmeye yanaşmadığı öğrenilirken, bu transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu ifade edildi

vatan