Wolfsburg karşısında hezimete uğrayan Beşiktaş UEFA şansını CSKA ve ManU'yu yenme şartına bıraktı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 4. maçında Almanya'nın Wolfsburg takımını ağırlayan Beşiktaş, rakibine 3-0 yenildi. Maça istekli başlayan siyah-beyazlıların hızı çabuk kesildi. Beşiktaş, ilk yarının son 10 dakikasına kadar Alman ekibine çok fazla pozisyon verdi. 14. dakikada Misimovic sol ayakla sağ çaprazda ceza sahası dışından çok sert vurdu kaleci Hakan uzandı ama top ağlarımızla buluştu: 0-1. 32. dakikada İbrahim'in çaprazdan yerden sert vuruşunda kaleci Benaglio iki hamlede topa sahip oldu. Beşiktaş gol için yüklenirken, kalesinde 2. golü gördü. 62'de gelişen Beşiktaş atağında Fink sol çaprazda topla buluştu. Bekletmeden kaleye sert vurdu ama kaleci Benaglio iki hamlede topun sahibi oldu. 66. dakikada soldan İbrahim Üzülmez'in ortasında Bobo'dan önce Wolfsburg defansı uzaklaştırmak istedi. Seken topu önünde bulan Tabata istediği gibi vuramayınca sert vuruşu direğin yanından auta çıktı. 76. dakikada Fink kaleye yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu ama top direğin hemen yanından auta çıktı. 80. dakikada Gentner sol çaprazda topla buluştu, Hakan'ın boşalttığı kaleye topu gönderdi: 2-0. 87. dakikada Dzeko, kaleci Hakan ile karşı karşıya pozisyonda maçın sonucunu belirledi: 3-0.

Ernst sürprizi

Wolfsburg maçı öncesinde sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş'ta bir şok daha yaşandı. Beşiktaş'ta İbrahim Toraman ve Nihat'tan sonra Fabian Ernst bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için son anda kadrodan çıkartıldı. Yerine Uğur İnceman forma giydi.

CSKA 3 puanı kaçırdı

Gruptaki diğer maçta Manchester United ile CSKA Moskova 3-3 berabere kaldı. 25. dakikada Dzagoev ile öne geçen CSKA, 30'da Owen'ın golüyle beraber-liğe düştü. Bu gole bir dakika sonra Krasiç ile yanıt veren konuk ekip, 47'de Berezutski ile farkı açtı: 3-1. Manchester, beraberliği 84'te Scholes ve 90'da Valencia'nın golleriyle kurtardı: 3-3.

TABATA YUHALANDI

Maçta hiçbir varlık gösteremeyen Tabata oyundan çıkarken tribünler tarafından yuhalandı./yeni şafak