Aragones, Ankaraspor yenilgisinin ardından şampiyonluğun imkansız hale geldiğini söyledi, “Burada en büyük suçlu kim diye sorarsanız, ben ve oyuncularımdır” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones mağlubiyetten sonra şampiyonluğun imkansız gibi göründüğünü söyledi, “Burada en büyük suçlu kim diye sorarsanız, ben ve oyuncularımdır” dedi.
Daha iyi oynayan ve daha iyi olan takımın kendileri olduğunu söyleyen İspanyol teknik adam, “Rakip fazla kalemize gelemedi. Ankaraspor yakaladığı tek pozisyonda golü buldu. Kaybetmeyi hak etmedik. Ancak maçta net pozisyonlar da yaratamadık. Orta sahayı Selçuk ve Emre ile kontrol etme fırsatı yakaladık. Her şeye rağmen kanatları istediğimiz gibi kullanamadık. Oyunu kanatlara yayamadık. Şampiyonluk şansı çok zor bir hale geldi. Hatta imkansız gibi gözüküyor” diye konuştu.

"Futbolda böyle şeyler oluyor"
Sakat ve cezalı oyuncuları bulunduğunu ancak bu yenilgiyi eksiklere bağlamayı uygun bulmadığını vurgulayan Aragones, “Bizim 29 futbolcumuz var. Bir tanesi olmazsa diğeri çıkıp oynayabilmeli” dedi. Sarı-lacivertli çalıştırıcı sözlerini şöyle tamamladı:
“Daha iyi olduğumuz bir maçı kaybettik. Futbolda böyle şeyler her zaman oluyor. Kötü olan takımlar bazen kötü oynamalarına rağmen kazanıyor. İyi olanlar ise iyi olmalarına rağmen kaybediyor.”