GEÇTİĞİMİZ sezon ard arda bombaları patlatırken bu sene henüz yabancı transferi yapmayan G.Saray, aradığı yıldızı televizyon başında buldu. Afrika"da düzenlenen Dünya Kupası"nı pür dikkat izleyen teknik direktör Rijkaard ve yönetimin radarına takılan Gana"lı Anthony Annan, sarı-kırmızılıların yeni gözdesi oldu. Gana"nın Almanya ile oynadığı karşılaşmada orta sahada tekliğiyle de fark yaratan isimlerin başında gelen 23"lük yıldıza hayran kalan G.Saraylılar, bu oyuncu için Rosenborg"un kapısını çalacak.

BONSERVİSİ 3 milyon Euro civarında olan 1.75"lik yıldızın menajeri ile kontağa geçtikten sonra Norveç"e çıkarma yapacak olan sarı-kırmızılılar, sıkı pazarlıklar sonrası bu parayı 2 milyon Euro civarına çekmeye çalışacak.

ASLAN BİN PİŞMAN

BU arada G.Saray yönetimi elinden kaçırdığı Keisuke Honda için büyük pişmanlık yaşıyor. Kamerun"u 1-0 yendikleri maçta takımına galibiyeti getiren golü atan, 3-1"lik Danimarka zaferinde de 1 gol, 1 asist yapan Honda"nın geçen sezon başında sarı-kırmızıların gündemine geldiği ancak yönetimin kabul etmediği ortaya çıktı.

NEESKENS geçen sezon yönetime Venlo"da forma giyen Honda"nın ismini verirken oyuncuyla ilgili olarak “Çok bir futbolcu. Mutlaka transfer edilmesi gerek” karşılığını verdi. Ancak daha önce başka bir Japon oyuncu Inamoto"da büyük hayâl kırıklığı yaşayan sarı-kırmızılılar aynı şeyin Honda"da da olabileceğini hesap ederek transferi veto ettiler.

vatan