Alex, "Ben, Bilica ve Santos"un yeri garanti. Deivid niye oynamıyor anlayamıyorum" dedi.

Kaptan Alex yine tartışma yaratacak bir açıklamayla gündeme oturdu... Geçtiğimiz günlerde sarf ettiği “Futbol oynamıyoruz sadece koşuyoruz” sözleriyle gündem yaratan Brezilyalı yıldız bir kez daha kendisini teknik direktör Aykut Kocaman ile karşı karşıya getirecek açıklamalarda bulundu.

İnternet sitesi Globoesporte"ye konuşan yıldız oyuncu, “Başka bir kültürde Deivid gibi bir oyuncu çok sık kullanılırdı. Takımımız güçlü ama zorluklar yaşıyoruz. Düşünce yapısındaki farklılıklar bu zorlukları meydana getiriyor. Ben, Bilica ve Santos"un takımdaki yerleri garanti. Deivid ise en az kullanılan oyuncu. Bunu anlayamıyorum” dedi.

"LİGDE SÜRPRİZ OLMAZ"
Brezilyalı yıldız lig ile ilgili olarak da ilginç saptamalarda bulundu... Alex, “Türkiye Ligi"nde durum şimdiden belli. 3 büyükler ve Trabzonspor var. Bazen de Bursaspor gibi sürprizler olabiliyor. Ama ben bu sezon bir sürpriz yaşanacağına inanmıyorum. Ligin şampiyon adayları belli. Ancak bu sezon Bursaspor"un şampiyon unvanını korumak için ne yapacağını merakla bekliyorum” ifadesini kullandı.

HT