Kartal transferi dondurdu

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Adalı kamp sonuna kadar transfer yapmayacaklarını belirtip “Guti ve Robinho"yu hiç konuşmadık” dedi

SCHUSTER, Quaresma ve Hilbert"le sezonun en gözde transferlerini yapan Beşiktaş çalışmalarını bir süreliğine durdurdu. Sezonu erken açan, dün de kamp için Avusturya"ya giden siyah-beyazlılarda futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, Türkiye"den önce havaalanında yaptığı açıklamada kamp sonuçlanana kadar transferle ilgili bir çalışmalarının olmayacağını ifade ederek “Guti ve Robinho transferleri ile ilgili hiç konuşmadık” diye konuştu.

YENİ sezonda taraftarlarına daha farklı bir Beşiktaş izleteceklerini belirten Uğur ise “İyi bir kamp geçirip, sezona hazır olmak istiyoruz. Kendi açımdan iyi bir kamp olacak. Yeni transferler çok önemli isimler. İnşallah hep birlikte Beşiktaş"ın başarısı için çalışacağız. Hocamızın istediklerini yerine getirip maçlara hazır olmak istiyoruz” dedi.


Schuster gençlere güveniyor

YENİ sezon hazırlıklarına İstanbul"da başlayan Beşiktaş dün Avusturya"ya gitti. 15.30"da Münih"e hareket eden siyah-beyazlılar, buradan karayoluyla kamp yapılacak St. Johann kasabasına geçti. Teknik direktör Schuster genç futbolcular Ali Kuçik, Cumali Bişi, Erkam Reşmen, Erkan Kaş, Atınç Nukan ve Onur Bayramoğlu"nu da kamp kadrosuna aldı.


"Yönetim isterse Guti yarın gelir"

QUARESMA, Hilbert ve Schuster"i getiren Beşiktaş"ın Guti"yle de anlaştığını ilk kez bir Beşiktaşlı söyledi.. Q7"nin transferi gündemden kalktığı sırada ısrarla geleceğini söyleyen siyah-beyazlıların eski futbol koordinatörü Erdil Arpacı, Real"li yıldızı da yorumladı:
“HEM Robinho hem de Guti, Schuster"in daha önce birlikte çalışmış olduğu futbolcular. Beşiktaş, isterse, Guti transferi yarın biter. Ama Robinho"nun gelmesi zor.”


Beşiktaş kalesi Hakan ve Cenk"le emin ellerde

BEŞİKTAŞ, Denizlispor"dan 1 milyon Euro+Emre Özkan karşılığında renklerine kattığı kaleci Cenk Gönen ve nikâh tazelediği kalecisi Hakan Arıkan ile dün sözleşme imzaladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri"nde düzenlenen imza töreninde 22 yaşındaki Cenk 5, 28 yaşındaki Hakan da 3 yıllığına siyah-beyazlı ekibe imza attı.

BEŞİKTAŞ"IN bu sezonki transferlerinde büyük payı olan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, imza töreninde yaptığı açıklamada “Kalemizi sağlam ellere teslim etmek adına kalecimiz Hakan Arıkan ve Cenk Gönen ile mukavele imzalıyoruz. Bu oyuncuların uzun yıllar Beşiktaş"a hizmet edeceklerinden eminiz. Kulübümüze hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Q7"ler rafta kaldı

Rekor kırması beklenen Quaresma formalarının istenilen sayıda satılmaması yöneticileri şaşırttı

BEŞİKTAŞ"TA 7.3 milyon Euro bonservisle alınan Quaresma"nın takıma katılmasıyla forma satışlarında rekor kırılması bekleniyordu. Ancak Kartal Yuvaları"nda normalin üzerinde hareketlilik yaşanmasına rağmen satışlar beklentilerin altında kaldı.

Q7"NİN imza töreninden önce gecesini gündüzüne katarak forma ve tişörtlerin yetişmesini sağlayan Beşiktaş"ın pazarlamadan sorumlu yöneticisi Hakan Aksoy, satışlarla ilgili memnuniyetsizliğini “Tişörtler bitmiş olsa da istenen rakama gelinemedi. Bu durum yıldız transferlerinin önünü kesiyor” sözleriyle dile getirdi.

Vatan