80 milyon yine tek yürek olduk. Haydi çocuklar, 1 Nisan Türkiye'de futbol bayramı olsun.

A Milli Takım Dünya Kupası Grup elemelerinde bu akşam Ali Sami Yen Stadı'nda son Avrupa Şampiyonu İspanya ile karşılaşacak. Cumartesi günü Madrid'te oynanan maçı tek golle kaybeden Ay Yıldızlılar'da Ali Sami Yen'deki maçta tek hedef galibiyet. Rotasını 2002 Dünya Kupası'nın oynanacağı Güney Afrika'ya çeviren A Milli Takım, 30 maçtır yenilmeyen Boğalar'ı alt ederek yolunda ilerlemek istiyor. Maça ilgi büyük. biletler günler öncesinden tükendi. Bu kritik mücadeleyi atv naklen ekranlara getirecek.

Türklerin hata yapma şansı yok

İspanya'da, teknik direktör Del Bosque, “Gruptaki durumumuz bize hala hata yapma şansı veriyor. Türklerin böyle bir şansı yok. Grupta iyi durumdayız ve tadını çıkarıyoruz” dedi. Madrid'de yapılan maçın özellikle ilk yarısında Türkiye'nin etkili olduğunu, ancak sonuçta galibiyeti hak eden taraf olduklarını belirten Del Bosque, bugünkü maç için ise “Özellikle başlangıçta Türkiye'nin üzerimize gelmesini bekliyoruz. Kontratağı düşünebiliriz. Seyirci baskısının bizi etkileyeceğini sanmıyorum” diye konuştu.



Emre Aşık belirsiz

A Milli Takım'da sakatlığı bulunan Emre Aşık'ın İspanya maçında oynayıp oynamayacağına bugünkü son kontrolün ardından karar verilecek. Emre, dünkü idmanda Fatih Terim ve sağlık ekibiyle bir süre sakatlığıyla ilgili görüştü. İlk İspanya maçında sol uyluk adalesinde zorlanma oluşan ve sonraki idmanlara katılamayan Emre, dün düz koşuyla yetindi.