Türk Telekom'un 'Jettfon' reklamlarında oynayan Cem Yılmaz, Turkcell için kamera karşısına geçen Şahan Gökbakar ve Vodafone'un yüzü olan Şafak Sezer; reklamını yaptıkları telefon sektöründeki firmaları kullanmaya davet ediyor halkı... Rol aldıkları reklamlar adeta bir dizi film gibi takip edilen ünlü komedyenler, hem yüzü oldukları markalara kazandırıyor, hem de kendi ceplerini dolduruyor.

CEM SATIŞLARI KATLIYOR
Komedyenler arasında reklamları en büyük ilgi gören isim şüphesiz Cem Yılmaz... Daha önce Telsim, Mavi Jeans, Panasonic, Doritos ve Opet reklamlarında rol alan Yılmaz, şimdi de Türk Telekom'un tanıtımını yapıyor. Son olarak Türk Telekom'un 'Jettfon' tarifesi için kamera karşısına geçen Yılmaz, reklam için bir de İngilizce şarkı yazıp besteledi. Diğer komedyenlerden farklı olarak, oynadığı reklamların çoğunu kendisi yazan ünlü komedyen, şimdiye kadar rol aldığı çoğu reklamla, tanıtımını yaptığı markanın satışlarını ikiye katlamayı başardı. Hatta reklam kampanyası bitse de yarattığı tiplerle ve 'Tamamen duygusal', 'Eğitim Şart', 'Alırım Anahtarını' gibi sloganlarla gündemde kalmayı sürdürdü.

RECEP İVEDİK HER YERDE
arattığı 'Recep İvedik' karakteriyle milyonları kendisine güldürmeyi başaran Şahan Gökbakar, 'Recep İvedik'in nimetlerinden yararlanmaya devam ediyor. Turkcell için 'Recep İvedik' karakteriyle kamera karşısına geçen Gökbakar, 'Recep'in Tavuğu' kampanyasıyla da büyük ilgi topluyor. Daha önce Next Next Star uydu alıcısı reklamlarında, D-Smart ve Ritmix adlı içecek markasının reklamlarında oynayan genç komedyen, her reklam filminde milyonları kendine güldürmeyi başarıyor.

ŞAFAK 'SELİM' OLDU
Yıllar önce Cheetos adlı cips markasının reklamlarında oynayan, Arçelik reklamlarında 'Robot Çelik'in arkadaşı 'Bekçi Sırrı'yı canlandıran Şafak Sezer ise son dönemde, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar gibi, iletişim sektöründen bir markanın tanıtımını yapıyor. Begüm Birgören'le birlikte Vodafone için kamera karşısına geçen Sezer, 'mutlu' bir ayrılık hikayesinin anlatıldığı reklam serisinde 'Selim' karakterini canlandırıyor.