Ziyarette AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Plevneli ve AK Parti Didim İlçe Başkanı Mustafa Karanlık, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Abdürrahim Öztürk, belediye ve meclis üyeleriyle çok sayıda partili katıldı.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Sadık Atay, tüm ilçeleri ziyaret edeceklerini söyleyerek, “23 Mayısta yapılan kongrenin ardından yeni İl yönetimimiz oluştu. 17 İlçemizin 14"ünden İl Yönetimimizde arkadaşlarımız yer alıyor. Bu ziyaretler de yeni yönetimimizi İlçedeki arkadaşlarımızla tanıtıyoruz, aynı zamanda ilçelerdeki sorunları dinliyoruz. Ayrıca önümüzdeki yıllarda yapılacak genel seçim için çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunuyoruz” dedi.
Didim ile yakından ilgilendiklerini ifade eden Atay, “Didim gündemini de yakından takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Didim"in önemi daha da artacak. Didim Aydının önemli ilçelerinde birisi” diye konuştu.
İlçe Başkanı Mustafa Karanlık da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Kongreden sonra İl Başkanlığına seçilen İl Başkanımız Sadık Atay"a ve İl Yönetimimize görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Kendilerini her zaman bizlerin yanında, bizde İlçe Teşkilatı olarak her zaman yanlarında olduğumuz bildirmek istiyorum. Aydın ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.