Abdurrahim Öztürk'ün kardeşi Selim Öztürk, Didim Belediyesi Zabıta Amiri Nevzat Oğuz'un kızı Rüya Öztürk ile yaşamını birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay yaptı.
Dün akşam Palm Wings Otel'de gerçekleşen nikah törenine Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Didim Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi, Didim Belediye Başkanvekili Ercan Atasoy ve eşi, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay ve il yöneticileri, Didim Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti Didim İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Didim Belediyesi Birim Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Nikah töreni öncesinde
davetlilere yemek ikramında bulunuldu, ardından Selim ve Rüya çiftinin nikahı kıyıldı. Vali Coş genç çifte bir ömür mutluluk diledi. Nikah töreninin ardından genç çift gecenin ilk dansının ardından sevenleriyle birlikte gönüllerince eğlendi.