AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-Toplantıda yatırımcı müdürlüklerin bütçelerinin görüşülmesine devam edildi. Bütçesi görüşülen Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü’nden yetkililerin de hazır bulunduğu toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan ve Milli Eğitim Müdürlüğüne 13 milyon 200 bin TL, Sağlık İl Müdürlüğüne ise 530 bin 600 TL’lik bütçeleri  kabul edildi.

Deprem şehidi öğretmenler anısına okul istedi
İl Genel Meclisi üyesi M. Hikmet Acar bütçe görüşmeleri sırasında söz alarak Van depreminde hayatını kaybeden yedi  Aydınlı  öğretmen  anısına yedi  okul yaptırılıp, bu okullara deprem şehidi öğretmenlerin isimlerinin verilmesini talep etti. Üyelerden Mehmet Cavit Kaya da söz alarak temeli atılan ve 2012  yılı içerisinde tamamlanacak olan Didim’deki okula deprem şehidi öğretmenlerden birinin adının verilmesini istedi. 
Sağlık İl Müdürlüğü’nün b ütçesi ise Sağlık İl Müdürü Hüsnü Tırpancı’nın engelli ambulansı alınması talebi üzerine ambulansın maliyeti olan 160 binTL’nin bütçeye eklenmesi sonucu 530 bin TL olarak oy birliğiyle kabul edildi. 
dsc_0002.20111128160738.jpg