Kuyucak'ta meydana gelen trafik kazasında ilköğretim okulu öğrencisi ikiz kardeşlerden biri hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı.
Hayatını kaybeden Fulya Batur (8) ve ağır yaralanan Hülya Batur'un eğitim gördüğü Kurutuluş İlköğretim Okulu yasa büründü. Okul Müdürü Enver Dikmen ile Sınıf Öğretmenleri Aslı Pınar, bu yıl üçüncü sınıfa geçen ikizlerin çok başarılı birer öğrenci olduklarını ve sınıflarını hep takdirle geçtiklerini belirtti.
İkizlerin resimlerini bağrına basan öğretmeni Aslı Pınar, daha sonra sınıfına geçerek diğer öğrencileri ile acısını paylaştı. Sınıf arkadaşları arkadaşlarının boş sıralarına ve resimlerine bakarak üzüntülerini dile getirdi. Arkadaşlarının birinin ölümü ve birisinin de ağır yaralanması karşısında tüm okul öğrencileri Cuma günü ders yapamadı.
İkizlerin fotoğraflarını eline alarak üzüntüsünü ifade eden Aslı öğretmen, "Kızlarımız iki yıldır takdirle sınıflarını geçtiler. Bu yıl üçüncü sınıfa başlayan ikizlerimizi tüm okul arkadaşları ve biz öğretmenler çok seviyorduk. Yaşam dolu olan kızlar okulumuzun hem gurur kaynağı hem de neşesiydi. Hayatını kaybeden kızımız Fulya'nın acı haberi hepimizi yaktı. Hülya'ya acil şifalar dileyerek aramıza dönmesini dört gözle bekliyoruz. İnşallah yüce Allahımız O'nu bizlerden almaz. En azından o yaşarsa acımız
hafifler. Bu acıya dayanmak mümkün değil" dedi.