Kuyucak'ta kamyonun arkadan çarptığı özel otomobilde bulunan ve iftar yemeğinden dönen 4 kişilik aileden biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralanırken, 8 yaşındaki ikiz kızlardan biri hayatını kaybetti. Diğer ikiz kız kardeş ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Kazadan sonra kamyonu ile yaklaşık 10 kilometre kaçan kamyon sürücüsü ise Kuyucak Polisi'ne teslim oldu. Kurtuluş Kasabasında ilköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi olan ikiz kızlardan birinin hayatını kaybetmesi kasabayı ve Kuyucak ilçesini yasa boğdu. 7 aylık hamile olduğu belirlenen annenin ve karnındaki bebeğin sağlık durumları iyi. Edinilen bilgiye göre Kuyucak'a 13 kilometre mesafedeki Kurtuluş Kasabası'nda oturan Batur ailesi, iftara davetli olduğu Horsunlu yakınlarındaki Adnan Çıvgın'ın evine gitti.
Burada iftar yemeklerini yedikten sonra saat 21.45 civarında evlerine gitmek üzere özel araçlarına binerek, Denizli-Nazilli Karayolu'na çıktı. Yaklaşık 300 metre ilerledikten sonra arkalarından gelen ve yakında bulunan akaryakıt istasyonu çalışanlarınca birbirleri ile yarıştıkları iddia edilen 2 kamyondan sağ tarafta bulunan Kemal Acar (38) idaresindeki 15 FE 326 plakalı süt yüklü kamyon tarafından arabalarının sol arka köşesinden çarpılarak, yaklaşık 40 metre sürüklendikten sonra şarampole devrildi. Kazada
arka tarafı hurdaya dönen Mustafa Batur (63) idaresindeki 20 PA 067 plakalı özel otomobilin arka koltuğunda oturan 8 yaşındaki ikiz kardeşler Fulya ve Hülya Batur ile ön koltukta oturan 7 aylık hamile anneleri Ümran Batur (40) yaralandı. Ağır yaralanan ikiz kardeşlerden Fulya, olay yerinde hayatını kaybederken diğer kardeş Hülya ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan güçlükle çıkartılan 3 yaralı, 2 ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay
yerinde hayatını kaybeden Fulya, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılabildi. Savcının olay yerinde inceleme yapmasının ardından küçük kızın cesedi Kuyucak Sağlık Ocağı morguna kaldırıldı. Kazadan sonra kaçan kamyon sürücüsü ise Kuyucak Polisi'ne teslim oldu. Kuyucak Jandarma Bölük Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Başından ve göğsünden yaralanan baba Mustafa Batur ile 7 aylık hamile anne Ümran Batur, Nazilli Devlet Hastanesi göğüs polikliniğinde tedavi altına alınırken, ağır yaralanan ikizlerden Hülya ise Aydın Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği'ne sevk edildi. Küçük kızın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olayı duyarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne koşan Batur ailesinin yakınları fenalık geçirdi.
Bu yıl ilköğretim 2. sınıf öğrencisi olan ve okulun ilk haftasında ölümün ayırdığı ikizlerin durumu yakınları ile birlikte duyan herkesi yasa boğdu.