Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde, yolun sağ tarafında durup soldaki kavşağa girmek için manevra yapan otomobile, arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Birisi ikiye bölünen, diğeri de metrelerce sürüklenen 2 otomobildeki 4 kişi şans eseri yaralı kurtuldu.

Kaza, dün akşam saatlerinde Bartın ile Zonguldak arasındaki yolun Çaycuma Geriş Köyü mevkiinde meydana geldi. Bartın'dan Çaycuma yönüne giderken yolun sağ tarafında durup soldaki kavşağa giriş için manevra yapan 51 yaşındaki Selim Batmaz yönetimindeki 67 ZE 330 plakalı otomobile, arkadan gelen 41 yaşındaki Orhan Kaymakyemez yönetimindeki HER KJ 34 plakalı otomobil çarptı. Öndeki otomobil, motor bölümünden ikiye bölünürken, diğer araç da yol kenarındaki çalılık alana sürüklendi.

Kazada, ikiye bölünen otomobilin sürücüsü Selim Batmaz, yanındaki arkadaşı 57 yaşındaki Muzaffer Doğan, diğer aracın sürücüsü Orhan Kaymakyemez ve yanında bulunan 29 yaşındaki Kasım Kaymakyemez, yaralandı. Yaralılar, gelen 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasından sonra açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.