Hafta içerisinde Cüneyt, Muzaffer, Hasan, Hamdin ve Serdar"ı renklerine bağlayan Nazilli Belediyespor yönetimi, kamp programına tüm futbolcularını götürürken sözleşmesi fesih edilen Ahmet Özen kampa götürülmedi. Yeni transferlerin uyumu ve ikinci yarıya hazırlık için Pazar sabahı bir haftalık kamp için tüm futbolcularını Antalya"ya gönderdi. Antalya Limak Atlantis Otelde kalacak olan siyah beyazlı ekip, kamp çalışmalarını Süper Lig takımlarından Fenerbahçe ile aynı tesislerde sürdürecek.
Kamp için Arcadia"da bulunan Fenerbahçe ile aynı tesisleri kullanacak olmanın mutluluğunu da taşıdıklarını ifade eden Başkan Engin Topçu, “Profesyonel ligde Aydın"ı temsil eden tek takım olarak ikinci yarıya daha sıkı hazırlanmak ve yeni futbolcularımızın takıma adapte olmalarını sağlamak açısından bu kampa büyük önem verdik. Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekilimiz Ali Uzunırmak"ın tüm kamp giderlerini karşıladığı bir haftalık süre boyunca hedefimiz olan üst lige çıkmak için moral ve enerji depolayacağız. Ara transfer döneminde yapacağımız nokta transferlerle tamamen yenilediğimiz ekibimizle hedefimize ulaşmak için çalışmaktan başka bir düşüncemiz yok. Desteğinden dolayı sayın milletvekilimize çok teşekkür ediyor ve bizlere desteklerini esirgemeyen Nazilli Belediyespor camiasına şampiyonluk yaşatmak istiyoruz” dedi.
Nazilli Belediyesporlu teknik heyeti ve futbolcuları götüren otobüs, Nazilli"de üretilen ürünlerin resimleri, Uzun Yaşamla İlgili resimler ve otobüsün arkasında Takım Kadrosunun resmi bulunuyor. Bu Otobüs ile hem takımın hem de Nazilli"nin tanıtımın yapıldığı belirtildi.