Wec-Erenler Gayrimenkul Alım Satım Emlak ve Danışmanlık Ofisi; Hürriyet caddesinde ikinci ofis açılışını gerçekleştirdi.
Wec-Erenler Gayrimenkul alım satım emlak ve danışmanlık ofisi; Hürriyet caddesinde 2.ofis açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Uğur Soğutma Genel Koordinatörü ve AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı A.Gültekin Kılınç, Banka Müdürleri Sivil, Toplum Kuruluşları Başkanları ve yöneticileri çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışı yapan Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız; “Her hizmette olduğu gibi gayrimenkul alım-satım ve danışmanlık hizmetleri profesyonel bir anlayışta yapılmaktadır. Açılışını yaptığımız Wec-Erenler Emlak Ofisi de bunlardan birisidir. Bu çağdaş hizmet anlayışını her yerde görmek en büyük arzumuzdur. Ben bu modern iş yerinin açılışını sağlayan başta Mehmet Erenler ve WEC İnternational Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ateş olmak üzere; tüm çalışanlarını tebrik ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise yaptığı konuşmada; “Bu güzel hizmet bürosu çağdaş ofis Nazillimize yaraşan bir hizmet anlayışında gerçekleşmiştir. Ben başta Mehmet Erenler olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar diliyorum.” dedi.
WEC-Erenler Gayrimenkul Satış Ofisi Ve Danışmanlık Hizmetleri’nin sahibi Mehmet Erenler de yaptığı kısa konuşmasında “Bizim hizmet anlayışımız dürüstlük, güvenlik, şeffaflık ve kaliteli profesyonel bir anlayışa dayanmaktadır. 2. ofisimizin Müdürlüğü’nü yürüten Koray Yılmaz’ın başarılı çalışmaları da bizi güçtü kılmaktadır. Halkımızın bize duyduğu güven sonunda; halkımıza daha hassas ve daha kaliteli hizmeti gerektirmiştir. Bu nedenle Nazilli de 2. şubemizle tüm halkımıza hizmet vermekten mutluluk ve gurur duyacağız” diye konuştu.