Küçükçekmece farklı bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor. Fotoğraf sanatçısı Ali Ayyıldız'ın Türkiye'den başlayıp Avrupa ülkelerine uzanan 'Bir Bisiklet Hikayesi' serüveni Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergileniyor.

Fotoğraf sanatçısı Ali Ayyıldız, Türkiye’den karelerin yanı sıra Avrupa’nın İtalya, Luxemburg, Hollanda, Almanya ve İsviçre ülkelerinde, şehir şehir sokaklarda dolaşıp fotoğrafladığı bisikletleri, fotoğraf severlerle buluşturuyor. Geçen yıl 'İki Tekerliğin Bir Hikayesi' ismiyle başlattığı fotoğraf serüvenini devam ettiren sanatçı yeni çalışmalarını Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergiliyor.

AVRUPA YOLLARINDA BİSİKLET SERÜVENİ

“İçimizde niyetimiz varsa, yolumuz da vardır. Yolumuz varsa fotoğrafımız da boldur. Kim istemez ki her yanı pırıl pırıl bisikletiyle yola çıkmayı, şayet onu kullanmayı biliyorsa…” diyen Ali Ayyıldız'ın sergisinde, Türkiye, İtalya, Luxemburg, Almanya ve İsviçre'de bisikletli yol hikayelerine yer veriyor.

Küçük yaşlarda başlayıp hayat boyu süren bisiklet tutkusunun vurgulandığı ve Küçükçekmece Belediyesi Bisiklet Şenliği etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Bir Bisiklet Hikayesi' sergisi 2 Haziran tarihine kadar Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde görülebilecek.