Beşiktaş"ta golsüzlüğe çare arayışları sürüyor. İki kupayla kapatılan başarılı bir sezonun ardından yenisine çok kötü bir başlangıç yapan, ligde puan cetvelinin dibinde demir atanları Kasımpaşaspor, Denizlispor ve sadece 4 maç oynayan Ankaraspor"dan sonra en az gol atan takım olarak karşımıza çıkan Siyah-Beyazlılar"da, bir türlü beklentilere cevap veremeyen Bobo ile aldığı ücrete iyileştirme yapılmasına rağmen toparlanmayan Rodrigo Tello"nun ara transfer döneminde gönderilmesi düşünülüyor.

Bu oyuncuların ilk yarı boyunca ortaya koyacağı performansların yanı sıra, iyileşme sürecinde olan Arjantinli Matias Delgado"nun durumu da, gönderilip, gönderilmemeleri kararında belirleyici rol oynayacak. Teknik direktör Mustafa Denizli"nin başkan Yıldırım Demirören"e, “Bu kadar pozisyona girip de, ligde sadece 4 gol atan bir takım olmamız, inanılır gibi değil. Eğer istediğimiz standartlara sahip santrforumuz olsaydı, tek başına 9 ila 13 gol arasında bir rakama ulaşırdı” demesi de, takviyenin yapılacağı ilk yerin forvet olacağı anlamına geliyor.

Toplam 1 gol, 0 asist!
Bu sezon toplam 615 dakika forma giyen Şilili Tello sadece 1 gollük bir performans gösterirken, 420 dakika oynama fırsatı bulan Brezilyalı Bobo"nun gol ve asist hanesini ise "sıfır" rakamı süslüyor! Bunlar yetmezmiş gibi, büyük umutlarla yuvaya döndürülen Nihat Kahveci"nin de şu ana kadar büyük hayal kırıklığı yaratması herkesi endişelendiriyor.

Orhan Yıldırım

Bobo bu sezon ne yaptı?

Maç Dakika Gol Asist
Süper Lig 5 315 - -
Avrupa Kupası 1 15 - -
Süper Kupa 1 90 - -
Toplam 7 420 - -


Tello bu sezon ne yaptı?

Maç Dakika Gol Asist
Süper Lig 5 440 1 -
Avrupa Kupası 2 96 - -
Süper Kupa 1 79 - -
Toplam 8 615 1 -
fanatik