AK Parti Söke İlçe Başkanvekili Fahri Özsoydan, Çine Barajı'nın tamamlanmasının ardından sırada iki yeni barajın olduğunu söyledi.
Söke Ziraat Odası'nın yeni yönetim kurulunu ziyaret eden Özsoydan, burada yaptığı konuşmada Söke'nin önemli bir tarım kenti olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
''360 bin dekar sulanabilir ovaya sahip bir şehirde yaşıyoruz. Söke Ovası'nın en önemli sorunu elektrik ve inşallah bu elektriği Söke Ovası'na getirmek bize nasip olur. Bu konuda Söke Ziraat Odası'nın yanındayız ve her türlü desteği vermeye de hazırız. Ayrıca Menderes Nehri'nin temizliği de bir başka sorun.
Çine Barajı önemli bir yatırımdı. Çine Barajı'nın bitmesiyle, sırada ona göre daha küçük yatırım olan Sarıçay ve Kargın Çayı Barajları var. Özellikle Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğü'ne Sökeli hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'nun atanması Söke için büyük bir şanstır. Biz bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz ve ondan en iyi şekilde yararlanmalıyız.''
ADÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde tedavi gören AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında da bilgi veren Fahri Özsoydan,''Başkanımız yürüyebiliyor, konuşabiliyor, yemek yiyebiliyor. Durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor'' diye konuştu.