New York Moda Haftası kapsamında düzenlenen partinin konukları beklenmedik bir kavgaya şahit oldu. Harper's Bazaar'ın düzenlediği partinin konukları arasında birbirlerine rakip olarak gösterilen Cardi B. ile Nicki Minaj da vardı. İki ünlü arasındaki gerilimli rekabet partinin ilerleyen saatlerinde yüksek topuklu ayakkabıların havada uçuştuğu bir kavgaya dönüştü.

ABD magazin basınına yansıyan iddialara göre Cardi B. partinin ilerleyen saatlerinde rakibi olarak gösterilen Nicki Minaj'a doğru sinirli bir şekilde yaklaştı. Cardi B. "Bırak da sana bir şey söyleyeyim" diyerek konuşmaya başladı ve Minaj'ı piyasada kendisiyle ilgili yalan haberler yaymakla suçladı.

Nicki Minaj hiç beklemediği bir saldırıyla karşılaştı.

Cardi B. daha sonra da kendini tutamayıp parti için giydiği dolgu topuklu yüksek ayakkabılarını Minaj'a fırlattı. Ancak araya güvenlik görevlileri girdi ve fırlatılan ayakkabının Minaj'a zarar vermesini engelledi.

Cardi B. ayağındaki ayakkabıyı meslektaşına fırlattı.

Kavga olayından sonra sosyal medyadan paylaşım yapan Cardi B, “Çok çalıştım ve kimsenin benim başarımın içine etmesine izin vermem” dedi. Cardi B, Nicki Minaj'ın adını vermeden, kendisiyle çalışan sanatçıları tehdit ettiğini ve 'rap'in kraliçesi' olmaya çalıştığını ima etti.

Fotoğraflar: BACKGRID USA