Cim-Bom, Bellinzona"yı eleyerek UEFA"da gruplara kalırken, 2 yıldızını daha kayıp verdi. Belinden sakatlanan Arda ile bileğine darbe alan M.Topal, Bursa"da forma giyemeyecek 

Sezon başından beri sakatlık kâbusu yaşayan Galatasaray dün akşam Bellinzona"yı safdışı ederek UEFA Kupası"nda gruplara adını yazdırdı, ancak Arda Turan ve Mehmet Topal"ı kaybetti.
İsviçre temsilcisi karşısına tam 11 eksikle çıkan Cim-Bom"da belinden sakatlanan Arda henüz 30. dakikada yerini Alparslan"a bırakmak zorunda kaldı. Sakatlığı yüzünden yaklaşık 1 ay forma giyemeyen ve kısa süre önce sahalara dönen genç futbolcunun soyunma odasına giderken şanssızlığına isyan ederek tünelin camını yumrukladığı gözlendi.

Skibbe açıkladı
Aslan"da sakatlar kervanına eklenen ikinci yıldız Mehmet Topal oldu. Karşılaşmanın 73. dakikasında sol bileğine sert bir darbe alan genç futbolcu oyuna devam edemedi.
Arda ve Mehmet Topal"ın durumlarıyla ilgili merakla beklenen açıklamayı maç sonrası Teknik Direktör Michael Skibbe yaptı.
Alman hoca, “Arda belinden sakatlandı ve hafta sonu Bursaspor"a karşı oynamayacak. Mehmet Topal da ayağına sert bir darbe aldı. Sanırım onu da Bursa maçında göremeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı oyuncuların yaşadığı sakatlıklar yöneticileri de isyan ettirdi. Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, “Belki de Galatasaray tarihinde görülmemiş ilginç sakatlıklar yaşıyoruz. Sürekli sağ kanatta görev yapan oyuncularımız sakatlanıyor” diyerek özellikle sağ kanatta yaşanan krize dikkat çekti.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise “İstediğimiz futbolu ortaya koyamadığımız doğru, ancak sakatların çok oluşu bizi zorluyor. Onlar düzeldiği zaman çok daha iyi olacağız” dedi.