Edinilen bilgiye göre; Didim Mavişehir Mahallesi Sökeliler Sitesi yanında bulunan sahilin gelen Fevzi Gün (63), bir arkadaşı ile birlikte deniz kenarında alkol almaya başladı. Bir süre sonra serinlemek için denize giren Gün, kısa bir süre sonra dalgaların arasında kayboldu. Çevredeki diğer vatandaşların yardımıyla denizden çıkarılan Gün, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
Birkaç dakika önce birlikte alkol alıp eğlendiği arkadaşının cansız bedenini gören, arkadaşı gözyaşlarına boğuldu. Didim İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Servet Kılıç, olay yerine gelerek bilgi aldı. Gün’ün cesedi otopsi için Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Olayda hayatını kaybeden Fevzi Gün’ün bekar olduğu ve Akyeniköy beldesinde ikamet ettiği öğrenildi. Cesetten alınan örnekler incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ÖLÜYE BİLE ALDIRMADILAR
Serinlemek için girdiği denizde boğulan Fevzi Gün’ün cesedinin sahile çıkarılmasının ardından bölgede bulunan bazı vatandaşların, yaşanlara aldırış etmeden denize girdikleri görüldü. Bir grup insanın ölen kişinin cesedi başında beklemesine rağmen yaşananlara aldırmadan eğlenmeye devam eden vatandaşların tutumu tepkiyle karşılandı.

02.20110815233733.jpg