Galatasaray deplasmanından alınacak puan veya puanların, şampiyonluk yarışında önemli olduğunu bilen Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, oyuncularını galibiyete şartlandırıyor.
Fenerbahçe derbisindeki bireysel hataların yeniden yaşanmamasını isteyen Denizli"nin, oyuncularını bu konularda uyardığı vurgulandı. Futbolcularından kaleyi görmeleri halinde şut çekmesini isteyen siyah - beyazlı teknik adamın, yarınki maçta defans ve orta sahayı kalabalık tutarak öncelikle kalelerini gole kapatmaya çalışacakları vurgulandı.

Geleceği düşünüyor
Galatasaray derbisine, ilk yarının son maçı olarak bakmayan Denizli"nin öncelikli hesapları arasında galibiyet olduğu fakat yenememeleri durumunda mağlubiyeti de istemediği ifade edildi. Beşiktaş"a geldiği dönemde yaptığı hesaplara çok yakın bir çizgide gittiklerini her fırsatta belirten Mustafa Denizli"nin, ilk yarının son maçı olarak değerlendirdiği, Denizlispor karşılaşmasından alınacak üç puanın da ligin kaderi açısında çok önemli olduğunu futbolcularına aktardığı öğrenildi.

Rakiplerin işi zor
Beşiktaş"ın, Denizlispor ile oynadığı haftada Fenerbahçe"nin kendi evinde Trabzonspor ile oynacağını, Galatasaray"ın ise kış şartlarında Sivas"a gideceğini hatırlatan Mustafa hocanın, Galatasaray ve Denizli maçlarından alınacak puanların kendilerini zirveye çok yakınlaştıracağını savunduğu vurgulandı.


Taktik çalışma
Bir günlük iznin ardından Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, koşu ve pas çalışmasının ardından tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Siyah-beyazlı ekibin dünkü antrenmanına, sakatlıkları süren Aydın Karabulut ve Serdar Kurtuluş katılmadı.