Turkcell Süper Lig'de dün sahasında Antalyaspor'u 3-1 mağlup eden Trabzonspor kulüp başkanı Sadri Şener, yaptığı açıklamada, bir önceki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 6-1 yendiklerini dile getirerek, ''7 günde 9 gol attık. Takım iyi oynuyor, seyircimiz de iyi destekliyor'' dedi.

Bu takımın iyi olduğunu her zaman ifade ettiklerini kaydeden Şener, ''Yaptığımız transferlerin doğruluğunu hep söyledik, hata yaptığımız yeri de söyledik. İki haftada alınan galibiyetlerle takımın havası değişti. Çok başarılı olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

İlk haftalarda alınan sonuçlara karşın, yönetim kurulu olarak hedeflerinde bir değişikliğin hiç olmadığını ifade eden Şener, şunları söyledi:

''Bu gidişatı değiştirebileceğimizi biliyorduk. Takımın gücüne her zaman inandık ve sahip çıktık. Defalarca vurguladığımız gibi, bu ekibi oluştururken sadece 1 yılı değil, önümüzdeki sezonları da düşündük. Bu takım taraftarının da desteğiyle büyük başarıla imza atacaktır. El ele verirsek bütün zorlukları kolaylıkla aşarız.''/haber 7