İki oyuncunun bonservis bedeli henüz açıklanmazken, sarı-lacivertliler zarar etmek istemiyor

Fenerbahçe"de beklenen oldu, Kazım Kazım ile Deivid"in satış listesine konmasına karar verildi. İki oyuncunun da bonservis bedelini belirlemek için çalışma yapan sarı-lacivertliler, iki futbolcuyu da gözden çıkardı.
Zico döneminin takımın en faydalı oyuncusu olan Deivid"in, Daum zamanında bir türlü kendini gösterememesi ve satışını istemesi, Fenerbahçe Yönetimi"ni bu karara iterken, Alman teknik adam da bu oyuncunun yerine yeni bir yabancı oyuncu alınması koşulu ile satılmasına izin verdiği bildirdi.

Kazım ise son dönemdeki skandalları, gece hayatı, otomobil kazası ve şike söylentileri nedeniyle Türkiye"den ayrılmak istediğini bildirince, sarı-lacivertliler de bu oyuncuyu satışa koymaya karar verdi. Devre arasında Kazım"ı satıp, genç oyuncu için ödediği 1 milyon 250 bin pound bonservis bedelini kurtarmayı amaçlayan Fenerbahçe Yönetimi, Kazım"a kendine kulüp bulması konusunda haber gönderdi.

Öncelik forvet
Sarı-lacivertliler, bu iki oyuncunun durumuna göre, transfer listesine aldığı isimlerle temasa geçecek. Fenerbahçe"nin öncelikli olarak forvetteki sıkıntıyı aşmak için çalışacağı öğrenildi./milliyet