Tim ve Jackie Ferrier, hayvan sevgisini ileri bir noktaya taşıdı. Güney Batı İngiltere'de bungalow bir evde yaşayan çift, bir eşek ve yavrusunu evlat edindi.

İki çocuklu Ferrier ailesi, eşekleri kendi çocukları gibi büyütüyor. Çiftin hayvanlara olan aşkı, üç yıl önce küçük bir çiftliğe taşınmalarıyla başlamış. Çift, evlerinin kapısını her daim hayvanlara açık tutmuş.

5 dönümlük arazide otlaklar ve meyve bahçeleri içinde, dört köpek, üç kedi, iki koyun, iki eşek, bir yavru at, dört ördek, 8 tavuk ve bir civciv ile birlikte yaşıyorlar.

Anne Ferrier, 'Eşekler sıon derece arkadaş canlısıdır ve insanlarla dost olurlar. Ancak eşeği bazı şeylerden uzak tutmak zorundaydık. Özellikle meyve bahçelerinden' diyor.

Feriierr çifti, onlara masalarında bir yer açmış, hatta sofraya Holly ve Charlie için tabak bile konuyor. Eşeklerin en sevdiği yemek ise Fransız tostu.

Fransız tostu, muz, bisküvi ve sandviç le beslenen Polly 8, yavrusu, sıpa Charlie 1 yaşında.

Çift, sadece eşeklere değil, 29 adet hayvanlarına da mutfağın çevresinde ve oturma odalarında olmalarına izin veriyor. Çift, 12 ve 9 yaşlarındaki iki çocuklarının bu durumu hiç problem etmediğini, hayvanlarla birlikte büyüdüklerini söylüyor. milliyet