ABD"de Amanda Jo Stott-Smith isimli anne, iki çocuğunu 23 metreden nehre attı. Çocuklardan biri ölürken diğeri mucize eseri kurtuldu.

OREGON Eyaleti"nde geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen trajik olayda anne, Amanda (31), iki çocuğunu yanına alarak köprüye çıktı.

Eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma giren anne 4 yaşındaki oğlu Eldon Jay Rebhan Smith ile 7 yaşındaki kızını nehrin soğuk sularına attı.



Çocuklar çığlıklar içinde nehre çakılırken anne ise kayıplara karıştı. Botla tur yaparken sesler duyan bir adamın fark etmesiyle çocuklar nehirden çıkarıldı. Ancak boğulan Eldon tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yarım saat soğuk suda yaşam mücadelesi veren 7 yaşındaki kız ise mucize eseri kurtuldu. Hastaneye kaldırılan kızın sağlık durumunun iyi olduğu, yaşamasının mucize olduğu belirtildi.

Olaydan altı saat sonra bir garajda yakalanan anne Amanda ise polise teslim olmamak için intihara teşebbüs etti. Dokuzuncu kattan atlamaya çalışırken gözaltına alınan anne cinayetle suçlanıyor. Çocukların babası ise bulunamadı.