Silivri'de dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, bir alışveriş merkezinden çıkıp, yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmek isteyen iki genç kız, Ü.Ç.'nin kullandığı 34 ZH 085 plakalı otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybetmişti. Araç sürücüsü ise kazanın ardından gözaltına alınmıştı. İki genç kız için Sayalar köyü camiinde cenaze töreni düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde Ayfer Alpaydın ve Bahar Küçük'ün yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze törenine katılan köylüler, kazanın meydana geldiği yere üst geçit yapılmasını istedi.


Kazada ölen Bahar Küçük'ün babası Hikmet Küçük, "Bizim canımız yandı, bizim evlatlarımız gitti. Daha da o kadar evlat gidecek, hiç olmazsa başka evlatlar gitmesin, oraya bir üst geçit kurulsun. Onlar hepimizin yavrusu. Madem alışveriş merkezini kurmuşlar, üst geçidin mutlaka yapılması gerekirdi "dedi.

Kazada hayatını kaybeden Ayfer Alpaydın'ın bir yakını ise, "Oraya bir köprü yapılsın, başka canlar yanmasın. Yazık günah değil mi bu canlara? Bu canların bedelini kim ödeyecek? Parayla canlar geri gelmiyor" diye konuştu.

İlkokul, ortaokul ve liseyi birlikte okudukları öğrenilen iki genç kız, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında yan yana defnedildi.