215 öğrencisi olan okulun bütün öğrencilerine ayakkabı, pantolon, kazak ve mont verdi.
Okul Aile Birliği Başkanı Fatih Çınar’ın, Kimse Yok Mu derneği ile irtibata geçerek oluşturulan yardım sayesinde 215 öğrenci soğuk kış ayında mağduriyetten kurtuldu. Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi’nden gelen 12 gönüllü yardımsever, daha önce beden ve ayakkabı numaraları belirlenen bütün öğrenciler için hazırlanan poşetleri isim isim sahiplerine teslim ettiler.
Derneğin faaliyetlerinin dünya çapına yayıldığını ifade eden Aşağı Yakacık İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Pak, “İnsanlığın çözmekte zorlandığı, toplumsal her sorunda el uzatan, koşan birileri vardı. Biz onları kimi zaman Somali’de içme suyu kuyuları kazarken, kimi zaman Japonya’da Tsunami felaketinde yaralananlara el uzatırken, Nijerya’da ve Gazze’de açlık içindeki insanlığa yardıma koşarken, Van depreminde yaraları sararken, çadır kurarken, sofrasında bir bardak suyla ekmeği olmayan kimsesizlerin kimsesi olarak görürüz. İşte bugün aramızdalar. Yardım, sevgi, şefkat hareketinin kara sevdalıları, yanık gönülleri gülşene çeviren güzel insanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Tulunay ise, öğrencilerden, öğretmenlerden ve öğrenci velilerinden gördüğü yakın ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek tüm öğrenci ve velilerini Denizli’ye derneklerini ziyarete davet etti. Okul Aile Birliği Başkanı Fatih Çınar ve Köy Muhtarı Ali Ekiz’de Dernek gönüllülerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.