Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 12. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, eğlenceli sahne şovlarıyla tüm dünyanın beğenisini toplayan Igudesman & Joo ikilisi ile devam ediyor.

Klasik müzik ve popüler kültür ile birleştirdikleri teatral gösterileriyle tüm dünyada çığır açan Aleksey Igudesman ve Richard Hyung-ki Joo, Victor Borge ve Dudley Moore gibi öncülerin izinde “Küçük Bir Kabus Müziği” isimli olay yaratan ilk gösterileriyle dünyayı dolaşmayı devam ediyor. Muhteşem ikili 3 Aralık günü saat 20.30'da Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecekleri bu şovla, klasik müzik ve kahkahayı aynı sahnede buluşturacak.

“Küçük bir kabus müziği”

Konser verdikleri tüm ülkelerde seyirciyi de gösterilerine dahil eden ikili, Piyano Festivali’nde de izleyicilere oldukça keyifli bir gece yaşatacak. İngiltere’deki Yehudi Menuhin Okulu’nda tanışan ikili 12 yaşından beri çalışmalarını birlikte sürdürüyor. Sanat yönetmenliğini Fazıl Say’ın yaptığı ve 17 Aralık tarihine kadar devam edecek olan festival, dünyaca ünlü sanatçıları ve grupları Antalya’da buluşturuyor. Ana sponsorluğunu Volkswagen’in yaptığı festival, her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş repertuvarı ve renkli programı ile sanatseverlere unutulmaz bir klasik müzik şöleni yaşatıyor.