Galatasaray, Turkcell Süper Lig"in 7. haftasında Trabzonspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Michael Skibbe"siz yaptığı çalışmayla sürdürdü.
İzinli olduğu için antrenmana katılmayan Skibbe"nin yokluğunda sarı-kırmızılı futbolcular, yardımcı antrenör Edwin Boekamp yönetiminde idman yaptı.
Antrenmana, milli takımdaki, sakat ve izinli futbolcuların çokluğu nedeniyle sadece 7 futbolcu çıktı. Dünkü antrenmana sakatlığı nedeniyle katılmayıp tedavi olan Hasan ile birlikte Lincoln, Volkan, Emre Aşık, Ümit ve Yaser ile PAF takımdan kaleci Emirhan çalışmada yer aldı.
Sakatlığı süren Emre Güngör ve Ferdi ise koşu yapmakla yetindi.
Gribal enfeksiyon geçiren Aykut Erçetin"in evinde dinlenirken, sakatlığı bulunan Mehmet Topal, Uğur, Orkun ve Murat Akça salonda, Semih Kaya ise sahada sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.
Serkan Çalık ve Barış Özbek"in ameliyat ertesi rehabilitasyon çalışmaları sürüyor.
Linderoth, Kewell ve Nonda ise antrenmana izinli olarak katılmadılar.
Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman, Serkan Kurtuluş, Alparslan Erdem, Mehmet Güven, Fernando Meira, Morgan de Sanctis ve Milan Baros milli takım kamplarında bulunmaları nedeniyle idmanda yer almadılar.

LINCOLN ŞOV YAPTI

Antrenmanda morali yüksek gözüken Brezilyalı futbolcu Lincoln, adeta şov yaptı.
Topla artistik hareketler yapan Lincoln, takım arkadaşlarıyla sık sık şakalaştı ve neşesiyle dikkat çekti. Ümit"in de takım arkadaşlarıyla şakalaştığı gözlendi.
Galatasaray, çalışmalarını yarın ve 9 Ekim Perşembe günleri saat 10.30 ve 17.30"da yapacağı basın ve taraftara kapalı antrenmanlarla sürdürecek.
Skibbe"nin, milli takımın maçları nedeniyle lige 1 hafta ara verilmesine rağmen, oyuncularına izin vermemesi dikkat çekti.
Bu arada, antrenmanı 20"ye yakın medya mensubu ve yaklaşık 30 taraftar da izledi.

Mİlliyet