UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu"nda Ukrayna"nın Metalist Kharkiv takımına dün evinde 1-0 yenilen Galatasaray, Turkcell Süper Lig"de 30 Kasım Pazar günü sahasında Hacettepe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri"nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Michael Skibbe, futbolcularıyla bir süre sohbet etti. Antrenmanda, Metalist Kharkiv maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular, minyatür kale maçın ardından, dar alanda çift kale maç oynadı.
Antrenmana, belinde ağrıları olan Hakan ile izinli olduğu belirtilen Arda katılmadı. Ayrıca, sakatlığı bulunan Alparslan ile ameliyat geçiren Hasan, Serkan Çalık ve Uğur da çalışmada yer almadı. Linderoth ise tedavisinden sonra sahada fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.

ÜMİT ŞOV VE CEVAT GÜLER-AYKUT İDDİALAŞMASI

Antrenmandaki çift kale maçta Ümit, attığı goller ve sempatik tavırlarıyla adeta şov yaptı.
Maçta üst üste birbirinden şık goller atan tecrübeli futbolcunun, Yaser"in kısa mesafeden attığı şutta topun kendisine sert bir şekilde çarpmasına verdiği tepkiye, takım arkadaşları ve teknik direktör Skibbe uzun süre güldü.
Antrenmanın son bölümünde bazı futbolcular şut çalışması yaparken, antrenör Cevat Güler, kaleci Aykut"a, Ümit"in attığı 4 şutu da kurtarması halinde kahve ısmarlayacağını söyleyerek, iddiaya girdi. Güler, yaptığı atışlardan sonuncusunu gole çeviren Ümit"e kahveyi ısmarlayacağını söyledi.
Aykut"un isteği üzerine bu kez Güler, Ümit"in atacağı 2 şut için iddiaya girdi. Ümit"in yaptığı 2 atışı da kurtaran Aykut, "Ben değilsem, kim formda?", "Çok formdayım" diye bağırarak, Cevat Güler"e sarıldı.
Galatasaray, Hacettepe maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak, kampa girecek.